246,000-square-foot, 14-story building was designed to accommodate 950 employees.

The building was built on an existing parking structure and extended through the Light rail tracks.  A quarter of the building was extended after the light rail tracks were relocated. This made the construction schedule a challenge.

DaVita, Corporate headquarters was built with the DaVita village theme in mind. Architectural feature was incorporated to make it comfortable to employee and to incorporate the theatrical theme of the DaVita village. From the Kitchen and herb garden of the 14th floor to the zip line across the Market place. Lighting Control to accommodate all workers needs and preference. Power to accommodate theatrical events and productions.

Project Location: 
Denver, CO
Project Client: 
DaVita
Project Images: